BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Sabtu, September 15, 2012

Salinan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013-2025 (Dipetik Dari Akhbar UTUSAN Malaysia)
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan blogger sekalian. Maaf buat sekelian kalinya, hamba telah lama tidak mengemaskini maklumat di dalam blog ini. Hamba kini telah bekerja dan agak sibuk untuk menulis di laman ini juga agak terhad dek kerana keletihan usai bekerja pada siang hari. Namun, di sini ingin hamba kongsikan bersama-sama semua sedikit gambar dan maklumat yang mana diperolehi dari akhbar mini yang terkandung di dalam suratkhabar UTUSAN Malaysia 2 hari yang lalu. Maklumat ini boleh digunakan sebagai tambahan untuk bakal-bakal guru yang bakal menghadapi temuduga (jika berita gembira yg diumumkan pada 29 September ini terjadi). Di sini hamba sertakan maklumat ini di dalam bentuk dokumen (pdf). Harap dapat memberi manfaat kepada rakan-rakan sealiran di luar sana.


SILA TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MENDAPATKAN DOKUMEN (4SHARED)Buih Yang Berterbangan