BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Isnin, Disember 26, 2011

Double Celebration!! Blog 3rd Year Anniversary & My Belated Birthday!!!

      Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan-rakan blogger dan juga pengunjung blog hamba. Akhirnya pada hari ini, blog hamba telah mencapai usia tiga tahun!! Ini bermakna sudah hampir 3 tahun hamba mengendalikan blog ini. Terima kasih hamba tujukan kepada semua kerana sudi melawat laman blog hamba dan memberi semangat kepada hamba untuk meneruskan legasi yang ingin hamba jalankan, walaupun tidak segah mana. Selain daripada itu, hamba juga ingin menyambut Hari Lahir hamba yang telah berlalu 19 Disember dahulu. Syukran, hamba telah dikurniakan umur yang panjang dan kesihatan yang baik untuk lebih lama bertapak di muka bumi ini dengan kehendak Yang Maha Perkasa lagi Maha Penyayang. Sampai di sini sahaja ucapan hamba, harapan hamba agar semuanya terhibur dan melakukan yang terbaik juga dalam hidup. Wassalam.


0 ulasan:

Buih Yang Berterbangan