BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Isnin, Disember 12, 2011

Tayangan Perdana 16 : Detective Conan Magic File 1


Dengan segala hormatnya, hamba mempersembahkan

Mei Tantei Conan Magic File 1


Terbahagi kepada 10 bahagian sahaja.

Makluman Tambahan :

Kandungan anime ini adalah gabungan daripada 2 kes yang diselesaikan oleh Conan (Shinichi) dan diambil daripada kandungan ep.132-134 (Kes 1), 196 (Kes 2), 266-268 (Kes 3) dan 291-293 (Kes 4). Kes 1 adalah "Magic Lover Murder Case/Kijutsu Aikoka Satsujin Jiken", kes 2 adalah "The Invisible Weapon : Ran's First Investigation/Mienai Kyouki Ran no Hatsu-suiri", kes 3 adalah "The Truth Behind Valentine's/Barentain No Shinjitsu" dan kes 4 adalah "Solitary Island Of The Princess And The Dragon King's Palace/Kato no Hime to Ryugujo"

Sinopsis ringkas :

Hamba senaraikan sinopsis ringkas episod 132-134, 196, 266-268 dan 291-293.

Detective Conan Episod 132 : Magic Lover Murder Case (The Murder) / Kijutsu Aikoka Satsujin Jiken (Jikenhen)
Detective Conan Episod 133 : Magic Lover Murder Case (The Suspicion) / Kijutsu Aikoka Satsujin Jiken (Giwakuhen)


Detective Conan Episod 134 : Magic Lover Murder Case (The Resolution) / Kijutsu Aikoka Satsujin Jiken (Kaiketsuhen)


Detective Conan Episod 196 : The Invisible Weapon : Ran's First Investigation (The Murder) /Mienai Kyouki Ran no Hatsu-suiri


Detective Conan Episod 266 : The Truth Behind Valentine's (The Murder) /Barentain No Shinjitsu (Jikenhen)


Detective Conan Episod 267 : The Truth Behind Valentine's (The Reasoning) /Barentain No Shinjitsu (Suirihen)


Detective Conan Episod 268 : The Truth Behind Valentine's (The Resolution) /Barentain No Shinjitsu (Kaiketsuhen)


Detective Conan Episod 291 : Solitary Island Of The Princess And The Dragon King's Palace (The Murder) /Kato no Hime to Ryugujo (Jikenhen)


Detective Conan Episod 292 : Solitary Island Of The Princess And The Dragon King's Palace (The Investigation) /Kato no Hime to Ryugujo (Tsuikyuhen)


Detective Conan Episod 293 : Solitary Island Of The Princess And The Dragon King's Palace (The Resolution) /Kato no Hime to Ryugujo (Kaiketsuhen)
Harap Anda Semua Terhibur!!!

0 ulasan:

Buih Yang Berterbangan