BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Ahad, Mac 03, 2013

Berita Gembira Buat Semua Guru ISMP - Semakan Temuduga SPP

Alhamdulillah...bertemu lagi kita di dalam ruangan maya yang tidak seberapa ini. Hamba kini sedang dalam persediaan bagi menghadapi temuduga guru (ISMP) yang mana telah genap setahun sudah menunggu peluang ini. Syukur dinyatakan setelah menerima berita bahawa semakan sudah boleh dibuat menerusi laman web SPP (Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran) pada tarikh 15 Februari lalu. Namun, penamaan dibuat secara berperingkat mengikut negeri dan telah termaktub bagi hamba, mendapat tarikh keramat iaitu pada 13 Mac 2013.

Semakan temuduga SPP

Tiada apa yang dapat hamba ucapkan melainkan syukur ke hadrat Yang Maha Esa kerana dikurniakan dengan rezeki dan nasib yang baik. Semoga hamba akan dapat melaluinya dengan baik dan lulus dengan jayanya, insyaallah.

0 ulasan:

Buih Yang Berterbangan