BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Sabtu, Oktober 13, 2012

Tayangan Perdana 30 : Detective Conan Special 3 - The Princess Who Prefers Magic


Dengan segala hormatnya, hamba mempersembahkan 

Mei Tantei Conan Supersaru 3 : Ojo-sama wa Magikku ga o Suki
Terdapat dalam 1 bahagian sahaja.

Sinopsis Ringkas :

Puteri Anne, iaitu puteri dari kerajaan Duchy Sabrina telah berangkat ke Jepun untuk mengadakan sebuah majlis keraian untuk ahli-ahli magik. Beliau ditemani oleh seorang detektif dari Eropah bernama Delon, yang terkenal namun bersikap sombong serta tidak suka bekerjasama dengan orang lain. Selain itu, Puteri Anne telah mengemukakan cabaran terbuka kepada Pencuri Terhandal, Kaito Kid untuk hadir ke majlis untuk mencuri rantai permata warisan keluarganya, Beaucoup de Soleil a Paris atau "Mentari Yang Menyinar Di Paris" di dalam media massa dan cetak. Ini menimbulkan keinginan Kuroba Kaito (alias Kaito Kid) untuk mengambil rantai itu, kerana merasakan tercabar dengan kata-kata puteri tersebut. Sementara di hotel, Inspektor Nakamori tidak selesa untuk bekerjasama dengan Detektif Delon yang sombong, diikuti oleh Aoko yang hadir memeriahkan majlis. Kedatangan Kaito pada malam itu nyata membuahkan hasil dan merupakan satu kejutan, bahawa sebenarnya Puteri Anne hanya ingin bertemu dua mata dengannya kerana beliau adalah peminat setianya! Apakah yang bakal berlaku kepada Kaito? Bagaimanakah caranya Kaito melepaskan diri dari kawasan itu?

0 ulasan:

Buih Yang Berterbangan