BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Selasa, Disember 27, 2011

Tayangan Perdana 23 : Detective Conan OVA 3 - Conan And Heiji And the Vanished Boy


Dengan segala hormatnya, hamba mempersembahkan

Mei Tantei Conan OVA 3 : Conan to Heiji to Kieta Shonen


Terbahagi kepada 1 bahagian sahaja.

Sinopsis Ringkas :

Heiji telah menjemput Ran dan Conan (Shinichi) ke Osaka sekali lagi. Bersama-sama dengan sahabatnya, Kazuha; mereka telah dibawa berjalan-jalan di persekitaran bandar Osaka serta dijamu dengan pemandangan yang indah sepanjang perjalanan mereka. Ketika sedang berjalan-jalan di sebuah kawasan, mereka terserempak dengan tiga orang kanak-kanak yang didapati agak menyerupai Genta, Ayumi dan Mitsuhiko bernama Mayumi, Kenta dan Mikihiko. Mereka bertiga sebenarnya sedang menunggu seorang rakan mereka bernama Satoshi, yang telah didapati tidak hadir di tempat mereka menunggu seperti yang dijanjikan. Disebabkan itu, mereka meminta bantuan Heiji untuk menjejak Satoshi. Keadaan ini disebabkan mereka mendapati Satoshi telah menunjukkan beberapa tingkah laku yang agak pelik sebelum 'kehilangannya'. Keadaan bertambah rumit setelah Heiji dan Conan mendapati hadiah yang diberikan oleh Satoshi kepada Mayumi sebenarnya adalah milik seorang penjenayah yang dikehendaki. Apakah yang sebenarnya yang berlaku? Adakah mereka berjaya menjejaki Satoshi?

0 ulasan:

Buih Yang Berterbangan