BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Jumaat, Januari 01, 2010

Selamat Tahun Baru 2010!!!! Tahun Yang Bakal Menjanjikan Perubahan.

Selamat Tahun Baru diucapkan kepada semua rakan-rakan bloggers. Semoga bahagia dan dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang tahun. Sudahkah kamu semua memperbaharui azam pada tahun ini? Atau sudahkah kamu semua menunaikan azam kamu pada tahun lepas? Itu adalah tanggungjawab yang seharusnya dilunaskan oleh setiap manusia yang membuat azam.

Azam hamba pada tahun ini adalah untuk melakukan segalanya dengan segala usaha, tenaga yang terbaik dan terulung!!!Selain itu, kalau diperkenankan oleh Allah, hamba ingin memberikan sesuatu kepada ayahanda dan bonda hamba sebagai balasan jasa dan budi yang telah ditabur pada hamba selama ini. Syukran...Ya Allah, makbulkanlah permintaan dan doa hamba ini, kerana hamba inginkan yang terbaik untuk diri hamba dan menggembirakan kedua ayahanda dan bonda. Amin,amin.....

Itulah yang hamba ingin bahaskan pada hari ini....Semoga kita akan mampu merubah prestasi diri kita dari semasa ke semasa. Sekian....


Buih Yang Berterbangan