BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Ahad, Disember 11, 2011

Perhatian Pada Rakan-Rakan!! Pencarian Tamat Di Sini!!

   Assalamualaikum. Maaf kepada rakan-rakan seperjuangan seandainya kelewatan dan menyusahkan. Keadaan ini disebabkan keadaan; ruangan laman web sosial Facebook tidak membenarkan hamba untuk meletakkan link bagi 'mengupload' rujukan pada kamu semua. Maka, saya mengambil alternatif ini untuk meletakkannya di dalam ruangan blog ini sahaja. Ini disebabkan ia boleh dimajukan ke ruangan Blogger dan Twitter. Hamba tiada kaun Twitter, jadi di blog hamba ini sahajalah yang dapat hamba sampaikan. 
Ini adalah laman 4 Shared hamba. Kamu semua boleh melihat contoh paparan yang akan keluar dan teruskan untuk men'download'.

 (Tekan Imej untuk besarkan gambar)
Tajuk Buku : Culture & Society 1780-1950 (Raymond Williams) di bahagian atas sekali
Tekan "MUAT TURUN" untuk download fail nama yang tersebut di atas.

Harap rakan-rakan berpuas hati dan hamba ucapkan agar maklumat ini telah memudahkan rakan-rakan semua. Terima kasih.

Buih Yang Berterbangan