BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Khamis, Januari 28, 2010

La Memoria De Campus - Carte 2

Assalamualaikum...pada semua rakan-rakan bloggers...hari ini mencatatkan sejarah yang maha penting buat hamba, kerana pada hari ini hamba telah menjalankan tanggungjawab hamba sebagai seorang pengundi yang berdaftar, sebagai pelajar UPSI. Syukran, hamba telah menjalankan tanggungjawab dan menyokong calon yang hamba fikir amat layak untuk dibawa ke atas. Hamba tidak arif dengan perihal politik kampus, kerana hamba bukan ahli politik yang mahir...Arakian, hamba tetap ambil peduli dengan perkembangan semasa di kampus dan hamba berasa amat bangga kerana fakulti hamba turut meletakkan calon sebagai menyahut seruan dan saranan pihak yang berkaitan....Tahniah pada calon-calon fakulti semua...

Pada hari ini tiada berita yang dapat hamba catitkan, cukuplah sekadar hamba katakan bahawa jadual hamba amat padat dan hamba seolah-olah seekor ikan yang kini tercungap-cungap kelemasan akibat kekurangan  oksigen...ibarat "Nyawa-nyawa ikan". namun, sebagai menunaikan janji dan tanggungjawab hamba di dada warkah ini, hamba lakarkan jua untuk tatapan semua...disini hamba turut selitkan lampiran daripada Blog UPSIkini yang memaparkan sedikit sebanyak kisah perjalanan pilihanraya kampus pada hari ini...

Sampai di sini sahaja nukilan hamba pada hari ini. Hamba bermohon diri....Wassalam....Buih Yang Berterbangan