BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Halaman Yang Tercipta OlehKu

Sahabat-Sahabat Hamba Yang Dikasihi....

Papan Pernyataan / Pengumuman

1. Pengumuman!! Kini blog ini sedang menjalani penambahbaikkan sistem dan kemaskini data serta menaiktaraf terutama di bahagian Menu (yang mana akan ditambah dengan Sub Menu). Oleh itu, diharap anda semua dapat menyokong hamba dan bersabar sekiranya berlaku ralat semasa mengunjungi laman ini.

2. Dengan sukacitanya, hamba akan meng'upload' segala fail berkaitan dan diletakkan di blog ini menerusi beberapa laman web simpanan fail iaitu Ziddu, Hotfile atau 4Shared.(P/s: Disebabkan Ziddu kini tidak lagi berada dibawah Linkbucks, maka pautan di bawah failnya akan mempunyai sedikit masalah. Jika berlaku, gunakan link alamat di atas bermula dengan http:// atau tekan link bertulis "Pergi Terus Ke Laman Anda"

3. Apabila anda menekan sebarang link (pautan) atau 'button' di dalam blog ini, anda akan dibawa ke sublink Linkbucks. Anda hanya perlu tekan "Skip This Ad" (atau nombor 'counting' dari 5 ke 0) pada sebelah atas kanan dan ia akan membawa anda terus ke laman yang dikehendaki.

4. Pelayan Linkwithin telah dikeluarkan atas sebab tertentu;jadi gunakan Menu yang tersedia di atas, atau klik di bahagian "Label Buku Terjemahan, Video@Audio", "Catatan Hamba Yang Ter'Hot'" dan "Senarai Catatan Hamba".

5. Jika anda melawat laman ini, dipersilakan menulis sebarang komen, cadangan atau pertanyaan menerusi "Ulasan" atau "ChatBox". Anda juga digalakkan untuk "Like" FB yang tersedia juga menjadi ahli bagi blog ini.

6. Terdapat gangguan pada fail 4Shared (masalah copyright), jadi lagu-lagu itu tidak akan dapat didownload dalam masa ini. Harap rakan-rakan semua bersabar dan Insyaallah, hamba akan download dan update link bagi setiap lagu itu kembali; kerana kini hamba bekerja.

Sekian, terima kasih.

Sila "Like" Jika Suka Sangat!

Nak Tukar Font? Silakan....

Translator Bahasa Hamba!

Rabu, Oktober 26, 2011

Selamat Hari Deepavali 2011 (Happy Diwali Day!!)

       


          Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan bloggers!!! Hari ini merupakan hari yang amat bermakna kepada semua penganut agama Hindu di Malaysia, malahan juga seluruh dunia!! Walaupun hamba berlainan bangsa dan agama, tetapi hamba juga gembira kerana bagi hamba setiap perayaan adalah bagi menyatakan kegembiraan dan keharmonian. Ini berpadanan dengan konsep 1 Malaysia yang diingini oleh Perdana Menteri kita. 
         Oleh itu, dengan sepenuh rasa kegembiraan dan kesyukuran, hamba ucapkan "Happy Diwali Day" atau "Selamat Hari Deepavali" kepada semua penganut Hindu di Malaysia, terutama kepada rakan-rakan hamba di Kuala Lipis khususnya, selain daripada rakan-rakan sekuliah hamba di UPSI. Sudah lama rasanya tidak berbual mesra dengan Yogesh, Vishnu dan rakan-rakan, bekas pelajar SMK Setiawangsa dan SMK Clifford, Kuala Lipis. Apapun hamba harapkan agar mereka sentiasa ceria dan diterangi 'cahaya' kegembiraan dalam perayaan ini. Apapun, mari kita layan video ini sejenak!! Iklan yang paling hamba suka, sejak kecil lagi.

Happy Diwali Day / Selamat Hari Deepavali!!!Tayangan Perdana 12 : Baby-Faced Beauty Episode 3


Dengan segala hormatnya, hamba mempersembahkan

Baby-Faced Beauty Episode 3

Terdapat dalam 6 bahagian.


Part 1

Buih Yang Berterbangan